NAČIN KONZUMIRANJA

Određen broj kuglica staviti u kermaičku šolju I otopiti na sobnoj temperaturi. Da biste ubrzali proces stavite šolju u drugu posudu sa toplom vodom. Možete menjati vodu nekoliko puta za još brže otapanje.

Najbolje je konzumirati ga ujutru na prazan stomak, pola sata nakon toga ne uzimati hranu. Može se uzimati i između obroka, s tim što ne treba jesti sat i po pre i sat i po posle uzimanja soka.

 

48391746_2003346679962676_2138576233720446976_n

 

 

RECEPTURE KONZUMIRANJA PO UZRASTU I ZA POJEDINE POREMEĆAJE

Jedna kuglica soka sadrži 12,3ml.

  • Bebe od 1.5 godine do 3 godine koriste jednu kuglicu dnevno.
  • Deca od 3 do 12 godina 2 kuglice.
  • Odrasli do 70 godina 4 kuglice (50ml).
  • Stariji od 70 godina kao I mršaviji od 50kg 3 kuglice.

Za pozitivne efekte gde spadaju opšte jačanje imuniteta, poboljšanje krvne slike I čisćenje creva dovoljno je konzumiranje od 2 nedelje odnosno 2 pakovanja.

Za kompletno čišćenje organizma, dejstvo na kardiovaskularni sistem I alergije potrebno je 3 nedelje konzumiranja odnosno 3 pakovanja.

Za pozitivan uticaj na žlezde (tiroide, parateroide), auto imuna oboljenja, kao I kod kancera, dijabetesa I drugih težih oboljenja I debalansa konzumira se 4 nedelje odnosno 4 table. Tom prilikom se balansira čitav organizam.

Kod težih poremećaja (dijabetes, kancer…) potrebno je u trećoj nedelji duplirati dozu, a četvrtu nedelju produžiti. Tako da je potrebno 6 pakovanja. Primer: 2 dana po 2 kuglice, 12 dana po 4, 7 dana po 8, 11 dana po 5.

Primer je naveden za prosečnu odraslu osobu odnosno odrasle do 70 godina (4 kuglice)

 

Sok od pšenične trave je veoma popularan u svetu kao eliksir vitalnosti i prirodni suplement koji jača imunitet i daje energiju kao ni jedan drugi suplement u prahu ili tableti, jer sadrži gotovo sve što je potrebno čoveku u maloj dnevnoj dozi.

Sok od pšenične trave za sportiste i bodibildere, profesionalne ili ne, iz razloga što sadrži proteine, mnoštvo vitamina, mnoštvo minerala u najboljem obliku koji su potpuno iskoristljivi, esencijalne amino kiseline i preko 100 živih enzima, i sve to u prirodnom i živom obliku bez dodataka, kao zamena za suplemente u prahu.

Sok od pšenične trave može pomoći u brobi protiv kancera zbog velike koncentracije vitamina B17. Takođe kod oporavljanja od hemioterapije.

Takođe, čisti otrove iz tela, povećava broj crvenih krvnih zrnaca i tako može pomoći u izlečenju anemije.

Čini kosu, kožu, oči i zube zdravijim.

 

SVEDOČENJA O BLAGOTVORNOM DEJSTVU SOKA OD SPELTE

 

Ana (65), Beograd:

“Sedam godina pijem Zeleno dva puta dnevno I ako nemam zdravstvenih problema, jer mi zamenjuje obroke, a imam I vidljive rezultate, izgledam deset godina mladje, uklonile su mi se sede vlasi a ciklus mi se povratio.”

Goran (48), Leskovac:

“Poremetila mi se funkcija štitne žlezde sa dijagnozom hipotireoza, vrednost THS bila je preko 70, pio sam sok od spelte mesec dana, zatim kada sam uradio kontrolu ta vrednost se smanjila na 5 jedinica, što je skoro normalno.”

Svetlana (51), Kragujevac:

“Primljena sam u bolnicu sa vodom u plućima, uz redovnu terapiju uzimala sam i sok od pšenične trave, doktori su bili začuđeni koliko brzo se povukla većina vode iz pluća.”

Sanja (35), Begorad:

“Ceo život imam slab imunitet i svake godine budem prehlađena po 10 dana, od kako pijem redovno sok od pšenične trave nisam bila kod lekara niti se prehladila već 7 godina.”

Čeda (33), Beograd:

“Radim u hotelu Square Nine, dobijali smo sok od spelte za zdrav doručak, zamolio sam Snežanu da mi donese sok za moju suprugu Tanju koja je imala problema oko plodnosti, u roku od 20 dana doktor nam je potvrdio graviditet. Bili smo presrećni.”

Poručite sok od pšenične trave!

Pšenična trava od koje proizvodimo sok, raste na organski ispravnom zemljištu, bez upotrebe pesticida i herbicida, daleko izvan urbanih gradskih uslova. Dobijeni hladno ceđen sok, ubrzanim procesom zaleđavamo, kako bi se sačuvalo što više hranljivih i vrednih materija. Cena jednog paketa iznosi **** dinara i dostavu vršimo na teritoriji Beograda.